ADAKITANEWS, Sidoarjo – “Duh bolo konco priyo wanito , Ojo mung ngaji syariat bloko . Gur pinter ndongeng nulis lan moco . Tembe mburine bakal sangsoro. Akeh kang apal Quran Hadise . Seneng ngafirke marang liyane . Kafire dewe dak digatekke . Yen isih